Make Your Change ❤️
(null)
Free to fly 🦋 Make Your Change ❤️
Att flyga ut över vidderna och göra det som känns rätt för Dig ända in, det krävs det mod till.
Kanske får du höra att du blivit konstig, en dålig förälder eller till och med sjuk för att du för en gångs skull gör det som känns rätt för Dig och inte gör det som alla andra tycker och vill. Det kan vara svårt att se på en annan människas förändring för en del personer, som själva inte haft förmågan att flyga fri någon gång. Men VI kan bara leva vårt liv. För om inte vi lever det, vem ska då göra det?
Vad betyder det att leva för dig? 
Om du skulle få 2 år kvar att leva, skulle du leva samma liv då som idag? Om inte vad är det som gör att du står kvar? Det behöver du så klart inte svara på här, men det är bra att fråga sig själv då och då hur vi mår. Ofta går vi bara på tills det tar tvärstopp och ångrar oss sedan.
För mig är det viktigaste i livet att få må bra och att känna glädje i vardagen. För det är i vardagen vi lever varje dag. Visst ska vi fylla på och unna oss saker, men vi kommer alltid tillbaka till nuet i vardagen och det är där vi ska leva resten av våra liv. Om vi inte lyssnar på oss själva så kommer vi att fara illa på något sätt till slut. När hjärnan fortsätter kommer kroppen att till slut säga nej.
På min väg i livet har jag lärt mig att upplevelser är det viktiga. Visst är det kul med ny bil, fint hus och saker - en stund.. 
Jag skulle kunna bo i en "koja" i skogen, spartanskt,  bara jag får vara tillsammans med de jag älskar och få må bra.
I dagarna har jag korrläst kommande intervjuer och det är alltid intressant att läsa hur journalisterna uppfattar mitt liv hittills. När jag reflekterar det jag läser så känner jag mig som en överlevare. Alla mörka stunder har faktiskt slagit rot och blivit en ny ros i asfalten. Jag såg det inte då, men idag.
Imorgon ska vi fortsätta med nästa steg för Rockys framtid och det känns otroligt viktigt att göra det för att hennes historia inte ska upprepas någonsin igen.
På torsdag kommer Radio P1 hit och intervjuar Rocky för att göra ett program för att sprida mer kunskap om barn/ungdomar och lätta hjärnskador som är en stor problematik i samhället och omgivningen med dess skeptism och okunskap för det som inte syns på utsidan. Så otroligt stolt över vår fina Rocky som gör skillnad i världen genom sin klokhet.
Igår inleddes också samarbetet med Mc Cosmetics på riktigt och det känns som fjärilar i magen just nu 🌺🦋
Think happy - Be happy 💕🌸💕