Var alltid kärleksfull, men ta ingen skit ❤️
(null)

Igår 5 oktober släpptes singeln och musikvideon Ready To Fly.
Lite ovanligt att ha releasen ifrån en sjukhussäng dock 🙈😎 Ja det blev några dagar för utredning och saker som ska åtgärdas efter min USA turne’. Haha, ja vad säger man, i mitt liv är det alltid flöde åt olika håll. Det blir aldrig trist liksom. Är dock hemma igen och återhämtar mig 🙏🏻 Er kärlek läker.
Det känns  i alla fall helt fantastiskt! En lite tuffare låt och attityd än det ni brukar vara vana att höra ifrån mig. I had to bring it out, om jag säger så... 😂🤪
Inspirationen har kommit till mig genom alla år av kamp för dottern och de hot, förföljelser och dömd stalker som kommit i vår väg på grund av människors bitterhet och avundsjuka. Låtens budskap är: Var alltid kärleksfull men ta ingen skit.
Det är lätt att gå under när människor vill trycka ner en och tala om hur dålig människa och mamma du är. Låten handlar också om att komma igen, lyfta blicken och göra det man kan och vill av sitt liv och tro på att det ska gå 😊
(null)
Ready To Fly handlar också om att våga stå upp för sig själv och inte låta sig tryckas ner av andra för att de har åsikter om hur du borde leva ditt liv. I små samhällen "pratas" det i stugorna och man skapar sig små sanningar som kan få enorma effekter och konsekvenser om man inte stannar upp och tänker till. Så blev det för oss. För att inte fastna i rädslor, ledsamhet och ilska över människors framfart så behövde jag skriva och ge ut den här låten 😍 (null)
För första gången i mitt liv vågade jag stå upp för mig själv 100%, utan att vara rädd för vad andra ska tycka eller säga. Take it or leave it.
Jag älskar flowet i låten, den ger mig energi och hoppas den ger er detsamma.
Kika på musikvideon här 😃👇🏻🎥🎉
Fantastiska 9500 visningar på ett dygn!! Så tacksam på alla sätt. Videon är inspelad i byn där allt har hänt och motorcyklarna i videon är med också av en särskild anledning. Tack till alla er som ställde upp 🏍💞🎉

Låten börjar redan uppmärksammas från USA. Obeskrivlig känsla när man byggt upp allting själv från början till nu. (null)

(null)
Snart bär det av till USA för Make A Change tour. Det blir 6 konserter och en hel del intervjuer i Michigan och Wisconsin. Sedan vidare mot Nashville för mer inspelningar och inspiration. Wohoo!! Life is for the living - Just Do It!! (null)
Må så gott och var rädda om er, livet går inte i repris.
Kram Jessica