Vi vet skillnaden på en frisk och en riktigt sjuk skola är.
Vilken bra dag på många sätt ❤️
Jag känner STARK framtidstro och det där pirret man kan känna inför nya saker, det var rätt längesen jag kände så. Men nu jämarns är jag på G.
(null)

Imorse spelade radio p4 min och Rockys 'Make A Change'. Jag ryser varje gång jag hör Rockys röst tillsammans med min. Jag känner av hennes smärta i det hon sjunger om. Det är äkta musik.
Sitter nu på balkongen och bara har det bra. Jag njuter så av att Rockys liv börjar sakta, sakta blomstra igen. Hon har så fantastiska vuxna omkring sig i den nya skolan. 
Att bemöta alla med respekt är självklart för dom - barn/ungdomar som vuxna. Kontrasterna till den gamla skolan blir så extrema när man får uppleva den här friska skolan med friska, sunda lärare som tycker om barn och vill deras bästa. Vi förstår verkligen hur sjuk den gamla skolans arbetsmiljö är. Det är bra att många tittar och granskar detta med sunda ögon nu.
Rockys sa idag: - Jag tror lärarna på den här skolan trivs med sitt jobb och därför tror jag det inte finns mobbning på samma sätt här. Alla vill vara i en bra miljö, sa hon. ❤️
Klok jänta vi har, så stolt.
Önskar er en fin kväll!
Kram Jessica