Starta varje dag med ett tacksamt hjärta!
Starta varje dag med ett tacksamt hjärta 🌹
När livet tar slut har vi minnena kvar. Det är så skönt med goda minnen. Älska människor med öppet hjärta medan de lever. Allt för många ångrar sig när det är försent.
(null)

Mina livserfarenheter har lärt mig att ta vara på livet och uppskatta de äkta människor som finns runt oss, vänner som nära. 
Idag begravdes min morfar Gustavs kusin och bästis Wåge. Wåge var granne med oss i vår stuga vid havet. Med Wåge var det som jag fick ha kvar lite av morfar. Han berättade ofta om alla deras fiskehistorier och bus. Jag älskade att lyssna ❤️
När jag tänker på Wåge så känner jag sån glädje. Jag kommer alltid minnas honom sitta i sin röda stuga och njuta av havsutsikten.
(null)

Det kändes fint att hedra honom med att sjunga och spela en Elvistappning av ’Amazing Grace’ idag. Han och hans fru Ulla brukade sitta på klipporna och lyssna när jag drog ut elpianot och sjöng mina nyskrivna låtar. 
Det var fint att träffa delar av mammas släkt, ja min också idag. Jag blev så rörd över alla fina samtal och att känna den genuina kärlek som finns.
(null)

Nu tar jag helg efter att ha jobbat 13 dagar i rad. Njuter av pianomusik, tända ljus och min familj ❤️
Sköt om er!
Kram Jessica