Att bli hembjuden till Tommy & Joanne Cash i Nashville -Ett minne för livet!
 
Jag sitter hemma och gör klippböcker med tidningsartiklar jag medverkat i genom åren. Det har blivit en hel del musicerande världen över! Än är det väl ett tag kvar på resan <3
I år är det 9 år sedan jag släppte mitt första album "The Nashville Sessions" där musiklegenden Charlie McCoy var producent och bjöd in mig att spela in i Nashville efter att ha hört min låt Rainbow.
Det var först när jag kom till studion den där septemberdagen 2010, som jag fick reda på att jag skulle få spela in mina första egna låtar med ordinarie musikerna till Elvis Presley, Dolly Parton, Johnny Cash, Bob Dylan och många andra. Vad gör lilla jag från Sundsvall här tänkte jag?
Charlie ville överraska mig med att dra ihop ett gäng polare som han sa 😎 Helt overkligt som en dröm. Don't think - Just Do It! Låten kom 3 år senare. Det är mitt dagliga mantra nu.
Jag, Patrik och Rocky blev 2011/2012, hembjuden till Johnny Cashs syskon Tommy och Joanne Cash ett par gånger för de var intresserade av ett samarbete efter att ha hört talas om mina inspelningar med Charlie McCoy och Lea Jane Berinati. De hade både jobbat främst med Johnny Cash men också med Tommy Cash. Tommy och Joanne berättade glatt om deras bror, Johnny och deras uppväxt. Min dotter Rocky var också med och lekte med lilla hunden. Oförglömligt minne att hamna live i musikhistoriens vardagsrum!
Här vid Johhny Cashs grav tillsammans med hans syskon. Våra samtal handlade om country och gospel musik.
 
 
Ja det har hänt så makalöst mycket sedan jag tog mod till mig och åkte med 4 låtar i bakfickan till USA.
 Inte en sekund ångrar jag men jag har också fått känna på baksidan av detta i Sverige. Fruktansvärt tufft har det varit ibland där en del gjort allt för att få mig att sluta med musiken och gjort min familj väldigt illa. Det har bara gett mig mer inspiration till mer kraftfulla låtar och utvecklats till föreläsningar.
Min livsresa har fortsatt och nu mer än någonsin, brinner jag för att inspirera andra att det aldrig är för sent! 
 
 Jag vill passa på att tacka alla er som funnits med på min väg. Utan er hade jag inte orkat kämpa så hårt.
 Kram på er ❤️